Jalkojen hoitoon kannattaa panostaa!

Tarjoan sinulle ammattitaidolla ja hyvällä mielellä tehtyjä hoitoja sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia koko kehollesi. Jokainen hoito suunnitellaan asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan.

Hinnasto

Jalkahoito 30 min — 30€

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsien lyhennys tarvittaessa ohennus ja siistiminen sekä jalkojen rasvaus. Pikajalkahoidossa voidaan hoitaa myös yksittäinen vaiva kuten känsän poisto tai sienikynsien ohennus / lyhennys.


Jalkahoito 60 min — 60€

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kovettumien ja känsien poisto sekä halkeamien hoito, kynsien lyhennys, tarvittaessa ohennus ja rentouttava rasvaushieronta Footlogix tuotteilla.


Jalkahoito kotikäyntinä liikuntaesteisille — 70€

Hoitoon sisältyy kynsien lyhennys, tarvittaessa ohennus, känsien ja kovettumien poisto ja rasvaushieronta Footlogix tuotteilla.

Matkakulut sisältyvät hintaan Jyvässeudun alueella.

Ajanvaraus vain puhelimitse.

Jos kävelet ilman apuvälineitä etkä tarvitse avustajaa, eikä sinulla ole tuki- ja liikuntaelinrajoitteita, suosittelen että tulet hoitolaani.


 Onyfix -kynnenoikaisu — 48€ / kynsi

Kivuton korjausmenetelmä perustuu kovetettuun Onyfix – korjausaineeseen jonka avulla sisäänkasvanut kynsi muotoutuu luonnolliseen muotoonsa normaalin kasvun myötä. Oikaisu tehdään terveeseen kynteen. Kynnen oikaisu vie n. 7 kk kynnen kasvusta riippuen. 


Kynsien lyhennys 15 min — 15€

(Huom! ei paksuuntuneet kynnet.)

Ajanvaraus vain puhelimitse.


Lahjakortit

Voit valita lahjakortin sisällön hoitovalikoimasta tai lahjakortti voidaan suunnitella toiveidesi mukaisesti esim. sarjakorttina.

Lahjakortti voidaan toimittaa myös postitse tilaajalle tai suoraan lahjan saajalle.

Luennot

Käyn myös luennoimassa jalkojen omahoidosta
ja jalkaongelmista eri ryhmille ja tapahtumissa.

Kysy lisää 040 960 9420, jalkahoitola.sarihannele@gmail.com

Vieritä ylös